top of page
 Lovemaker VDP 

Heartbreaker x Quidam de Revel x Colino x Voltaire

Hengst, donkerbruin, geboren in 2016

Stokmaat 1,63 m

Geen drager Wffs

AES goedgekeurd

Dekgeld vaste kosten € 250,- en toeslag bij dracht € 500,-

Levend veulen garantie. Alle kosten zijn excl. BTW en verzendkosten Is vers beschikbaar. Indien Lovemaker VDP niet aanwezig (wedstrijd) bieden wij diepvries sperma (binnen Nederland) aan. 

 

 

 

Deze Heartbreaker-zoon is het evenbeeld van zijn vader en steelt ieders hart met zijn charmante uitstraling, bliksemsnelle reflexen en bovenal een geweldige afstamming.

 

Een directe zoon van de legendarische Heartbreaker kom je zelden tegen en Lovemaker VDP combineert dit met een fantastische moederlijn. Moeder Chardonnay VDP bracht al meerdere zeer talentvolle springpaarden. Haar oudste nakomeling Grand Cru VDP loopt met haar 9 jarige leeftijd momenteel zeer succesvol in het 1.50m met haar ruiter Hendrik Jan Schuttert. Via Quidam de Revel gaat de afstamming terug op de merrie Wijffie, die al het 1.50m-springpaard Extra Strong gaf. Overgrootmoeder Electra stond aan de basis van vele successen; haar dochter Harmonie stond jarenlang bovenaan de KWPN-springindex en sprong onder Leon Thijssen op 1.50m-niveau. Bekende paarden als Comme Il Faut (1.60m) van Philip Lever en John Whitaker, Aiyetoro (1.60m) van Harrie Smolders, Dutch Design (1.50m) van Henk van de Pol, Evidence (1.50m) van Taylor Siebel en de veelbelovende jonge hengst It’s Possible SRK zijn allen nazaten van Electra.

Lovemaker VDP

Heartbreaker 2.0

Lovemaker VDP 2018_2019
Lovemaker%20VDP_edited.jpg
Lovemaker%20VDP_edited.jpg

Voor meer informatie en/of bestellen van sperma via

Albert Lueks:

  0031(0)629062620

Nederlandstalige versie 

English version

Eerste veulen van Lovemaker VDP / 

First foal of Lovemaker VDP

Foals of Lovemaker VDP

Pokerface VDP

Lovemaker VDP x Cornet Obolensky

Pocahontas VDP

Lovemaker VDP x Zirocco Blue

bottom of page